Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Τρίπολης- Καλαμάτας

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Αυγούστου, θα γίνει μετακίνηση συρμού για τη νέα μονάδα της ΔΕΗ Μεγαλόπολης από το 57,7 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας (κόμβος Αλλαγής) έως το 40,5 χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Καλαμάτας (κόμβος Χωρεμίου) και ακολούθως προς Α.Η.Σ. Μεγαλόπολης, μέσω της Επαρχιακής Οδού προς Δημοτικό Διαμέρισμα Χωρεμίου.
Για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς και των επαγγελματιών αυτοκινητιστών, το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης θα εκτρέπει την κυκλοφορία των ΙΧ επιβατηκών αυτοκινήτων, που κινούνται στην Εθνική Οδό Τρίπολης - Καλαμάτας από έξοδο του ΝΑΑΤ (διασταύρωση Λεονταρίου - Λεοντάρι - Δυρράχι - Πολλιανή - Θουρία και αντίστροφα).
Σε όλο το μήκος της διαδρομής, θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση καθώς και τροχονόμοι για την ενημέρωση και καθοδήγηση των οδηγών.
Για τα φορτηγά και λεωφορεία θα υπάρχει ενημέρωση, ότι κατά την κίνηση του συρμού, θα διακόπτεται η κυκλοφορία τους σε συγκεκριμένα σημεία της ΕΟ Τρίπολη – Καλαμάτας και θα ενημερωθούν απο την τροχαία.
Η κυκλοφορία των οχημάτων βαρέως τύπου, θα γίνεται εκ περιτροπής, από Τρίπολη προς Καλαμάτα και αντιστρόφως.
Τα βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς καυσίμων και εύφλεκτων υλικών, που κινούνται προς Καλαμάτα, θα σταθμεύουν προσωρινά στα διόδια Λεονταρίου και θα επιτρέπεται η κυκλοφορία τους όταν ο ειδικός συρμός θα πραγματοποιεί στάση σε προκαθορισμένα από το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης σημεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...