Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Εργασίες στην Λεωφόρο Κηφισίας το Σαββατοκύριακο

AthensImage by caribb via Flickr
Εργασίες στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου καθώς και στη διασταύρωση Κηφισού και Λεωφόρο Αθηνών, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο. Για το λόγο αυτό, η Τροχαία Αττικής εφιστά την προσοχή των οδηγών.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου αλλά και το επόμενο 27 και 28 Νοεμβρίου, , θα πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του κατεστραμμένου στηθαίου ασφαλείας (από σκυρόδεμα), που βρίσκεται επί της κεντρικής νησίδας της λεωφόρου Κηφισίας, στα Σίδερα Χαλανδρίου, 300 μ. περίπου πριν το νοσοκομείο Υγεία, στο ρεύμα ανόδου. Οι εργασίες θα περιορίζονται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του κλάδου ανόδου και καθόδου και θα διεξάγονται από τις 08.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.

Τις ίδιες μέρες, δηλαδή αυτό αλλά και το προσεχές Σαββατοκύριακο, πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στην υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στη διασταύρωση Κηφισού και Λ. Αθηνών (Καβάλας). Οι εργασίες θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και θα διεξάγονται από 07.30 το πρωί έως και τις 17.30 το απόγευμα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...