Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Στο αυτόφωρο για μη τήρηση του πλαφόν στη βενζίνη


Στο αυτόφωρο θα οδηγούνται όσοι πρατηριούχοι υγρών καυσίμων δεν τηρούν το πλαφόν που επέβαλε η κυβέρνηση στην τιμή πώλησης της βενζίνης.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες διαβίβασε σε όλους τους διευθύνοντες τις Εισαγγελείς εφετών του κράτους, τις ανώτατες τιμές πετρελαιοειδών προϊόντων, όπως αυτές καθορίστηκαν από τους αρμόδιους υπουργούς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τέντες αναφέρει στο έγγραφό του προς τους συναδέλφους τους τα εξής:

«Σας διαβιβάζουμε αντίγραφο της Α3-2503/13-09-2010 ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την οποία καθορίστηκαν ανώτατες τιμές καταναλωτή για πετρελαιοειδή προϊόντα και παρακαλούμε να κοινοποιήσετε αυτή στους κ.κ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών της περιφέρειάς σας, δίνοντάς τους τις κατάλληλες οδηγίες για την πιστή εφαρμογή της και την ενδεχόμενη κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περίπτωση που ήθελε διαπιστωθεί η τέλεση αυτόφωρων πλημμελημάτων διωκόμενων αυτεπαγγέλτως, ενόψει της σοβαρότητας του ρυθμιζόμενου με αυτήν θέματος και της ανάγκης προστασίας του καταναλωτικού κοινού».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...