Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Γενική απεργία : Τι ΔΕΝ δουλεύει αύριο

 Τι «παραλύει» αύριο από την Γενική απεργία
Λόγω της Γενικής απεργίας που έχει εξαγγείλει για αύριο 11 Μαΐου η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, πολλές υπηρεσίες και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δεν θα λειτουργήσουν.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικά αεροδρόμια καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Παράλληλα, μετ΄ εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με εξαίρεση τις ώρες που θα γίνουν τα συλλαλητήρια, κατά τις οποίες τα περισσότερα μέσα θα λειτουργήσουν, προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να μετάσχουν σε αυτά.
Προβλήματα όμως και στις πτήσεις αφού οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργία όχι με 24ωρη απεργία αλλά με 4ωρη στάση εργασίας. Αναλυτικά τι πτήσεις επηρεάζονται.
24ωρη απεργία της ΟΜΕ-ΟΤΕ την Τετάρτη ενώ δεν θα λειτουργήσει καμία υπηρεσία στο δημόσιο. Εντός της ημέρας αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις σχετικά με την αυριανή απεργία.
24ωρη απεργία έχει εξαγγείλει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συντακτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...