Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Ελληνικά: Τρόλεϊ στην Αθήνα.
Τρόλεϊ στην Αθήνα. (Photo credit: Wikipedia)
Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 1 Μαΐου 2012.

Τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 7:30 π.μ. – 22:00. Τα οχήματα θα εξέλθουν από το αμαξοστάσιο από τις 7:00 το πρωί και η κυκλοφορία τους θα έχει αποκατασταθεί έως και 1 ώρα αργότερα. Το βράδυ, τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 21:00.

Το Μετρό και ο Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τις 8:00 π.μ. λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ.

Greek: Η παρούσα απεικονίζει λεωφορείο του ΟΑΣ...
 (Photo credit: Wikipedia)
Για όλο το 24ωρο ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού σε όλη χώρα λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. (Εξαιρούνται τα τουριστικά τρένα: Βόλος – Μηλιές, Κατάκολο – Ολυμπία και Διακοφτό – Καλάβρυτα).

Στο λιμάνι του Πειραιά θα επέλθουν ακυρώσεις και μεταβολές δρομολογίων των πλοίων λόγω 24ωρης απεργίας σωματείων εργαζομένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, «βασικό αίτημα είναι η ανατροπή των μνημονικών πολιτικών και της δανειακής σύμβασης. Η επαναφορά των εργασιακών κατακτήσεων και το σπάσιμο όλων των δεσμών που έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις και η τρόικα».



athenstransport.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...