Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Φρίκη στην Κίνα: Κρατούν φυλακισμένο τον γιο τους επί 30 χρόνια!

Ήταν 16 χρονών, όταν οι γονείς του αποφάσισαν λόγω ψυχικής διαταραχής, ο Ντόνγκ Χάι να μην δει ξανά το φως του ηλίου - Δείτε φωτογραφίες

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δύο γονείς στην Κίνα κρατούν φυλακισμένο τον γιο τους σε πέτρινο κλουβί επί 30 ολόκληρα χρόνια!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντόνγκ Χάι ήταν 16 χρονών και εμφάνισε σημάδια διαταραχής της ψυχικής του υγείας. Από την ευαίσθητη αυτή ηλικία, ο Χάι, δε θα ξαναδεί το φως του ηλίου και θα αντιμετωπιστεί από τους γονείς του σαν ζώο.


Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι αυτή τους η απόφαση ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έλαβαν ποτέ, όμως, παρόλα αυτά. δε σκοπεύουν να του χαρίσουν την ελευθερία του. Μόνος τους φόβος είναι τι θα απογίνει ο 46χρονος σήμερα γιος τους, όταν εκείνοι θα φύγουν από τη ζωή.


Ο Ντόνγκ Γουατού και η σύζυγός του Ξιάο Χόνγκ, υποστηρίζουν πως έκαναν ό,τι μπορούσαν για το γιο τους και πως τον απέκλεισαν από τον έξω κόσμο μόνο και μόνο για το κοινό καλό, υπό τον φόβο ότι ίσως  βλάψει κάποιον.

Σύμφωνα με τους γονείς του 46χρονου, όταν ο γιος τους εμφάνισε σημάδια μεγάλης ψυχικής μετάπτωσης απευθύνθηκαν στους ειδικούς, φοβούμενοι για την ψυχική του υγεία.

Οι 70χρονοι γονείς ισχυρίζονται ακόμη, πως σε όποιο νοσοκομείο και αν πήγαν, τους έδιωξαν, με αποτέλεσμα μέσα σε έναν χρόνο να έχουν ξοδέψει όλες τους τις οικονομίες και έτσι να αναγκαστούν να κλείσουν τον 16χρονο τότε γιο τους σε έναν χώρο πέντε τετραγωνικών μέτρων στο πίσω μέρος της αυλής του και να του δίνουν φαγητό και νερό μέσα από ένα μικρό άνοιγμα στον πέτρινο τοίχο.

Και αν αυτή η ιστορία σας προκαλεί φρίκη, σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πριν από μερικούς μήνες, δύο άλλοι γονείς στην Κίνα κρατούσαν φυλακισμένο με αλυσίδες στα πόδια επί 11 χρόνια τον ψυχασθενή γιο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...