Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς συγκοινωνίες και δακτύλιο η Αθήνα

Κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς δεν θα κινηθεί αύριο στην πρωτεύουσα. Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες απεργούν, διαμαρτυρόμενοι για την ψήφιση του νομοσχεδίου που τους αφορά, καθώς υποστηρίζουν ότι θα έχει δυσμενείς συνέπειες τόσο για τους ίδιους όσο και για το μέλλον των συγκοινωνιών. 

Το μεσημέρι, το κέντρο θα είναι κλειστό, εξαιτίας της συγκέντρωσης των απεργών έξω από τη Βουλή.

Την Τετάρτη -και αφού θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο- θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι. Εξαιτίας της συνεδρίασης, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.
Σήμερα, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν στάσεις εργασίας και μηχανοκίνητη πορεία.

Χωρίς δακτύλιο και με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη

Ελεύθερα θα κινούνται - ανεξαρτήτως αριθμού πινακίδων- στο κέντρο της πόλης τα Ι.Χ. καθώς την Τρίτη δεν θα ισχύει ο δακτύλιος. Ακομη, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο ορισμένων δρόμων. 

Οι δρόμοι που θα κλείσουν είναι:
♦ Η αριστερή λωρίδα της Αθηνών - Λαμίας από την οδό Νιρβάνα μέχρι την Αττική οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τις 10.00 έως τις 15.00. Οι εργασίες θα διαρκέσουν ένα μήνα.
♦ Μια λωρίδα της Β. Σοφίας στο ύψος της συμβολής με την Τσόχα και στα δύο ρεύματα. Στη δεξιά λωρίδα μεταξύ Τσόχα και Μεσογείων (προς Κηφισιά) και μεταξύ Β. Σοφίας και Τσόχα (προς Αγ. Παρασκευή). Οι εργασίες θα γίνονται από τις 22.00 έως τις 06.00 για δύο μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...