Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Βροχές και καταιγίδες την Τρίτη

Τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, αλλά και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά τις απογευματινές ώρες προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη. 

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, που θα είναι παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τετάρτη, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με βροχές και, κυρίως στα δυτικά, σποραδικές καταιγίδες, για το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και το βόρειο Αιγαίο. Τη νύχτα χιονιά θα πέσουν στα βουνά της βόρειας χώρας. Στην υπόλοιπη νησιωτική Ελλάδα, λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το απόγευμα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...