Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Κρύο και βροχές από σήμερα

Περαιτέρω πτώση θα καταγράψει από την Παρασκευή ο υδράργυρος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην κεντρική Ελλάδα και τη Μακεδονία. Από το βράδυ αναμένεται να εξασθενήσουν σταδιακά οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ πιθανή είναι η εκδήλωση ασθενών βροχών στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ θα εξασθενήσουν από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, με ένταση έως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο, σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές μικρής διάρκειας, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα βορειοανατολικά θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με γρήγορη εξασθένηση, ενώ στα δυτικά θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...