Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τετάρτη

The port of Ierapetra. Βόρεια του Καλέ (φρούρι...Image via WikipediaΤοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια της χώρας και μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τετάρτη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική προς την περιοχή μας

Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί, με ένταση 3 - 4 μποφόρ και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη, στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...