Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Βροχερός ο καιρός

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βορειοανατολικά προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Γενικά βελτιωμένος καιρός στις υπόλοιπες περιοχές.

Αναλυτική πρόγνωση

Αττική: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Νωρίς το πρωί νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές, γρήγορη βελτίωση. Από το βράδυ και πάλι τοπικές βροχές. Το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη εξασθένηση των φαινομένων. Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές νωρίς το πρωί και το βράδυ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια. Το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

Άνεμοι: δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους.

Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Το πρωί τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Πιθανότητα νωρίς το πρωί και το βράδυ για τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη.

Άνεμοι: νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με παροδικές βροχές. Το πρωί στα βόρεια πρόσκαιρη καταιγίδα.

Άνεμοι: νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και το πρωί στα βόρεια 6 τοπικά 7 μποφόρ όπου από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, η ΕΜΥ προβλέπει βαθμιαία επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα και το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα λίγα χιόνια θα πέσουν σε ορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 με βαθμιαία ενίσχυση στο βόρειο Αιγαίο στα 8 και τη νύχτα τοπικά 9 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 και το απόγευμα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ

Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...