Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις εθνικές οδούς το Δεκέμβριο

Με κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στα δυο εθνικά οδικά δίκτυο και στην επαρχιακή οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου «μπήκε» ο Δεκέμβρης.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, από το 22ο έως το 52ο χλμ. (δήμοι Αγ. Στεφάνου, Αυλώνα, Οινοφύτων, κοινότητα Αφιδνών), λόγω εργασιών τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας.
Οι εργασίες, που αφορούν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) θα ξεκινήσουν από αύριο (Παρασκευή) και θα ολοκληρωθούν στις 22 Δεκεμβρίου.
Θα διεξαχθούν και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, σε μέγιστο μήκος τριών χιλιομέτρων και θα πραγματοποιούνται από τις 7.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα.
Καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου θα πραγματοποιούνται εργασίες προστασίας μεγάλων πρανών των ορυγμάτων στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και τη δεξιά λωρίδα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, και συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, από τη 31η έως την 32η χιλιομετρική θέση (δήμοι Μεγαρέων και Νέας Περάμου).
Στις 5 του μήνα ξεκινούν οι εργασίες στο οδόστρωμα που θα επιφέρουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή Μεγάρων-Αλεποχωρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν την τελευταία ημέρα του έτους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, θα διακόπτεται τμηματικά σε μήκος 1.000 μέτρων κάθε φορά, η κυκλοφορία, ταυτόχρονα και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας (η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των νεοκατασκευασθέντων παράλληλων τμημάτων) καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Παράλληλα, θα διακόπτεται η κυκλοφορία σε τμήμα μήκους 200 μέτρων στο ένα από τα δυο ρεύματα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, και από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι κάθε Παρασκευή.
Δεν θα εκτελούνται εργασίες κατά τις αργίες των Χριστουγέννων, από τις 23 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...