Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας – Πότε θα γίνεται κατάσχεση οχήματος

Τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως θα καταργηθεί το αυτοκόλλητο σήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι φορολογούμενοι αναμένεται να πληκτρολογούν στο taxisnet τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους προκειμένου να αποκτήσουν έναν κωδικό. Ο κωδικός αυτός θα είναι απαραίτητος προκειμένου να πληρώσουν το τέλος κυκλοφορίας, είτε στις τράπεζες, είτε ηλεκτρονικά. Η απόδειξη πληρωμής θα είναι αυτή που θα αντικαθιστά πλέον το αυτοκόλλητο σήμα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο Οικονομικών θα γνωρίζει πλέον επ' ακριβώς ποιοι έχουν και ποιοι όχι, πληρώσει το τέλος κυκλοφορίας. Η διασταύρωση θα γίνεται από το Κέντρο Πληροφορικής του υπουργείου Οικονομικών και στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως δεν έχει πληρωθεί το τέλος, τότε αμέσως το υπουργείο θα ξεκινάει τις διαδικασίες κατάσχεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...